AVARA KIRKKO

TAMPEREEN HIIPPAKUNTA

Kristuksen kirkko kuuluu kaikille

VALIKKO

Kaija Karvala

50v | TM, vt. kirkkoherra

Kotiseurakunta
Messukylän seurakunta
Yhteystiedot
kaija.karvala@evl.fi
44
Äänestysnumero kirkolliskokousvaalissa

Esittely

Olen ehdolla kirkolliskokoukseen, sillä kirkko on minulle tärkeä yhteisö ja haluan nähdä, että kirkko on elinvoimainen myös tulevaisuudessa. Luotan siihen, että kirkolliskokouksessa pystymme näkemään yhteisen hyvän tulevaisuuden ja tekemään töitä sen eteen huolimatta erilaisista näkökulmista.

Kirkon tulee olla totta, koska tämä maailma ja aika tarvitsee toivoa. Emme voi kirkossa sanoa, että Jumalalle on jokainen rakas, jos toisella kädelle suljemme osan ulos toiminnastamme. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvoisuus ovat minulle oman ihmisyyteni vuoksi tärkeää, koska olen lyhytkasvuinen.

Samalla koen tärkeänä, että pystymme kirkossa turvaamaan toiminnan jatkuvuuden myös siellä, mistä jo monet palvelut ovat viety pois. Olemaan läsnä ja totta. Tämä tarkoittaa hallinnon ja talouden kysymyksien ratkaisemista kestävällä tavalla. Sellaisella tavalla, että rakenteiden ja rakennuksien sijaan keskitymme toimintaan ja ihmisten kohtaamiseen.

Kirkolla on toivon sanoma, joka ei ole vain hetkellisiä ratkaisuja. Kirkon tulee vain uudistaa itseään, niin että ihmisten on se helppo löytää ja ymmärtää. Tähän tarvitaan myös yhteisiä resursseja ja ohjausta.

Miksi olen ehdolla kirkolliskokoukseen?

Ehdokkaamme
kirkolliskokousvaalissa
Ehdokkaamme hiippakuntavaltuuston vaalissa