AVARA KIRKKO

TAMPEREEN HIIPPAKUNTA

Kristuksen kirkko kuuluu kaikille

VALIKKO

Teemu Salminen

54v | seurakuntapastori, vt. kirkkoherra

Kotiseurakunta
Tampereen tuomiokirkkoseurakunta
Yhteystiedot
teemu.salminen@evl.fi, 045 3309 468
52
Äänestysnumero kirkolliskokousvaalissa
10
Äänestysnumero hiippakuntavaltuuston vaalissa

Esittely

Avara kirkko -vaaliohjelma ja ehdokasjoukko innostaa mukaansa myös minut. Olen kolmatta kertaa mukana näissä vaaleissa. Ensimmäisellä kerralla äänet kantoivat varaedustajaksi. Sinun äänelläsi tällä kertaa perille saakka.

Ehdokkaasi, Teemu Salminen, tuttavallisemmin Teemu-pappi tai Iso-T ehdolla kirkolliskokoukseen ja hiippakuntavaltuustoon. Kaupallisen uran jälkeen pappeutta vuodesta 2006 alkaen. Kotiseurakunta Tampereen tuomiokirkkoseurakunta, vt. kirkkoherrana Jokioisten seurakunnassa ja virkavapaalla Sääksmäen seurakunnasta. Parhaassa iässä 54-vuotiaana vaikuttamassa elämän arjessa ja pyhässä, työssä, toiminnassa ja rakenteissa. Muutoksen virrassa tulevaa aavisteleva, jolle avartuva, ymmärrystä etsivä yhteys on tärkeää. Parveketomaatit on yksi tapa seurata kasvua.

Kuuntelen, kiteytän ja sanoitan. Tapani viestiä voi tuntua vahvalta ja ajattelua lukitsevalta. Kun kerron ajatukseni, totean sen, mitä ajattelen nyt ja kun keskustelu jatkuu, muovaan ajatteluani yhteisen ymmärryksen kasvaessa. Totuuden omistajasta on kasvanut ihmettelevien kysymysten kanssa tutkiva ja yhdessä löytävä vuorovaikuttuja. Vaikuttajana etsin mahdollisuuksia yhteyteen, kasvuun, muutokseen kohti huomista. Pyrin tunnistamaan, miten tässä hetkessä voidaan vaikuttaa kohden parempaa tulevaisuutta. Haluan edistää asioita ja tavoitteita, en omaa näkyvyyttä, mainetta ja kunniaa.

Tahdon vaikuttaa niin, että tänään tehdään ne hallinnolliset, rakenteelliset ja lainsäädännölliset muutokset, joilla mahdollistetaan seuraavan 10 vuoden aikana toteutettava muutos työntekijäkeskeisestä ja -vetoisesta kirkosta seurakuntalaisten omistajuuteen, osallisuuteen ja toimijuuteen perustuvaan elävien yhteisöiden yhteyden orgaaniksi.

Miksi olen ehdolla kirkolliskokoukseen ja hiippakuntavaltuustoon?

Ehdokkaamme
kirkolliskokousvaalissa
Ehdokkaamme hiippakuntavaltuuston vaalissa