AVARA KIRKKO

TAMPEREEN HIIPPAKUNTA

Kristuksen kirkko kuuluu kaikille

VALIKKO

Reetta Väisänen

27v | seurakuntapastori

Kotiseurakunta
Tampereen tuomiokirkkoseurakunta
Yhteystiedot
reetta.vaisanen@evl.fi
12
Äänestysnumero hiippakuntavaltuuston vaalissa

Esittely

Olen Reetta Väisänen 27-vuotias nuorten pappi Tampereen tuomiokirkkoseurakunnasta. Olen alun perin Pirkkalasta kotoisin oleva nykyinen tamperelainen, oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta janoava moderni eksegeetti. Toiveena ja pyrkimyksenäni on elää työssä ja arjessa todeksi tasa-arvoista ilon ja valon kirkkoa. Olen ehdolla hiippakuntavaltuustovaaleissa numerolla 12.

Olen keskustelijana ja vaikuttajana sosiaalinen ja sovitteleva. Pyrkimykseni on löytää keskustelukumppanin kuin keskustelukumppanin kanssa halua ymmärtää toista. Etsin mieluummin yhdistävää kuin erottavaa. Vaikuttajana olen enemmänkin kuunteleva kuin hyökkäävä mutta mielipiteissäni aina jämpti.

Haluan edistää avaraa kaikille avointa kirkkoa ja tehdä työtä sen puolesta, että kirkko olisi nuorille ja vanhoille merkityksellinen yhä 100 vuoden päästä. Haluan edistää päätöksenteon läpinäkyvyyttä sekä pitää esillä ilmastokysymyksiä. Kirkon toimintaa haastaa lisäksi raskas hallintokoneisto, johon tulisi kiinnittää erityistä huomiota vähenevien resurssien todellisuudessa.

Miksi olen ehdolla hiippakuntavaltuustoon?

Ehdokkaamme
kirkolliskokousvaalissa
Ehdokkaamme hiippakuntavaltuuston vaalissa