Elias Riikonen

31v | Seurakuntapastori

Hämeenlinna-Vanaja

Elias Riikonen on nimi, pappi on ammatti ja Hämeenlinna on paikka. Minua voi äänestää hiippakuntavaltuustoon numerolla 8. Olen leppoisa, rohkea ja asioita uusista näkökulmista tarkasteleva ihminen. Elämässäni isoa roolia näyttelee RistinSovitus, hyvä ruoka ja tietenkin perhe, johon kuuluvat vaimo, kaksi lasta ja kaksi mäykkyä.

Vahvuuksiani ovat rauhallisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Olen tarkkaavainen kuuntelija ja kiinnostunut toisesta ihmisestä sekä hänen ajatuksistaan. Kaikenlaisten ihmisten kanssa toimiminen on minulle luontevaa ja helppoa. Avoin ja toisia kunnioittava keskustelu on ollut urallani avain hyviin tuloksiin eri yhteistyökumppaneiden ja vaikeidenkin asioiden kanssa.

Minulle on tärkeää edistää kirkon varsin raskaan hallinnon keventämistä ja rohkeaa uudistamista, jotta itse seurakuntatyölle jää enemmän aikaa ja resursseja.

Haluan jatkaa Avaran kirkon rohkeaa linjaa hiippakuntavaltuuston uudistamiseksi, jotta tuon toimielimen potentiaalia voitaisiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla Tampereen hiippakunnan seurakunnissa tehtävän työn hyväksi.

Miksi olen ehdolla hiippakuntavaltuustoon?