AVARA KIRKKO

TAMPEREEN HIIPPAKUNTA

Kristuksen kirkko kuuluu kaikille

VALIKKO

Avaran kirkon ehdokkaat

Ulla Ruusukallio

56v | rovasti, sairaalapappi

Kotiseurakunta
Nokia
Yhteystiedot
ulla.ruusukallio@evl.fi
6
Äänestysnumero kirkolliskokousvaalissa
9
Äänestysnumero hiippakuntavaltuuston vaalissa

Esittely

Olen ollut niin kirkolliskokouksessa kuin hiippakuntavaltuustossakin oppimassa niiden toimintaa ja luomassa verkostoja yhden nelivuotiskauden verran. Jos luotatte osaamiseeni ja tapaani toimia, lähtisin mielelläni vielä uudelleen vaikuttamaan kirkon asioihin! Koulutukseltani olen TM ja KM, kirkon nuorisotyönohjaaja sekä kirkon konsultti ja työnohjaaja. Työvuosia ja monipuolista kokemusta kirkon eri tehtävistä minulta löytyy vuodesta 1982 alkaen. Nyt toisen kirkkoherranviran sijaisuuden jälkeen olen taas palaamassa työhöni TAYS Pitkäniemeen psykiatrisen sairaalan sairaalapapiksi.

Miksi olen ehdolla kirkolliskokoukseen?

Toivon kirkon hallintoon keveyttä, avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja johdonmukaisuutta. Seurakuntien ääntä on kuultava niitä koskevassa päätöksenteossa. Olemme yhdenvertaisia Jumalan edessä ja siksi yhdenvertaisuuden pitää toteutua myös kirkossa oli sitten virka- tai avioliittoasioissa tai muista jäsenten oikeusiin ja kohteluun liittyvistä kysymyksistä. Jotta kirkko pysyy merkityksellisenä ihmisille, pitää sen elää ajassa ja toimia positiivisena muutosvoimana kulloinkin ajankohtaisten haasteiden keskellä.

Miksi olen ehdolla hiippakuntavaltuustoon?

Tampereen hiippakunnan alue ja koon pienenemisen vuoksi myös taloudelliset toimintaedellytykset kokivat kovia Kirkolliskokouksen kevään 2019 päätösten seurauksena. On aika koota rivit ja jatkaa sen hyvän rakentamista, mitä tuomiokapitulimme väki on jo vuosia tehnyt. Hiippakuntavaltuuston toiminta voi olla muutakin kuin kokoustamista, joten voisimme kehittää valtuustostamme ennennäkemättömän dynaamisen hiippakunnan käytännön kumppanuustoimintaa tukevan työrukkasen ja sparrausryhmän.
Ehdokkaamme
kirkolliskokousvaalissa
Ehdokkaamme hiippakuntavaltuuston vaalissa